Ingin Maklumat Lanjut secara *TEMUJANJI (khas untuk penduduk penang & kedah -Email / SMS Nama/Alamat/Pilih Pelan Simpanan(S) @ Pendidikan(P) Anda ke 013-5133509*tiada sebarang bayaran dikenakan

 

We are authorised agent for syarikat takaful ikhlas sdn bhd.

We Calculate The Best Financial Planning For You

PENGENALAN


Come and Joint 12dailypro under me,i will give you 6% your referral upgrade money commission back

Assalamualaikum dan salam sejahtera......

Kehidupan hari ini amat memerlukan setiap keluarga merancang satu pelan perancangan kewangan keluarga. Tanpa satu pelan perancangan kewangan yang diikuti dgn betul, kemungkinan jika keluarga tersebut ditimpa musibah, masalah kewangan keluarga tersebut lebih merumitkan.

Bak kata pepatah, 'sudah jatuh, ditimpa tangga...'. Di dalam bahasa Inggeris, ungkapan berikut biasa diberikan "Who Fail to Plan is plan to Fail" (bermaksud jika gagal merancang, sebenarnya merancang untuk gagal).

Atas kesedaran inilah, Syarikat Takaful Ikhlas Sdn Bhd telah diperkenalkan untuk menggalakkan kita bantu-membantu antara satu sama lain dalam menghadapi kesusahan. Hasil sumbangan yang dicarumkan oleh Setiap Peserta, bebanan mereka yang ditimpa musibah, insya-Allah dapat diringankan.

Dari Pelan Tabungan Pendidikan dan Pelan Tabungan Persaraan yang selesa kepada membebaskan hidup anda dari beban hutang pinjaman yang lama, kami boleh membantu anda mencapai impian hidup anda. Oleh kerana setiap individu itu adalah berlainan, kami percaya sebuah Perancangan Kewangan yang terbaik perlu dibina mengikut keperluan hidup anda.


Melalui Takaful Ikhlas Utara ini ,kami akan paparkan maklumat lanjut  mengenai produk Takaful Ikhlas untuk tatapan dan rujukan anda. Kami juga menawarkan khidmat perundingan kewangan TAKAFUL secara PERCUMA samaada melalui email, telefon(013-5133509) dan secara TEMUJANJI(khas untuk penduduk penang & kedah -Email / SMS nama/Alamat Anda/Pilihan Produk(simpanan/pendidikan) ke 013-5133509).Oleh itu konsep kami bawakan adalah amat mudah dan sudah di kaji akan keberkesanannya. Kami juga tidak mengambil apa-apa deposit bayaran terus dari anda. Anda boleh memasukkan terus bayaran deposit ke dalam akaun Syarikat Takaful Ikhlas Sdn Bhd samada melalui Bank-in Maybank ataupun melalui www.maybank2u.com.my

*orang bukan islam juga boleh memohon produk tabungan/pendidikan takaful ikhlas .


 
Kami adalah Takaful Ikhlas, satu-satunya institusi insurans progresif yang disokong oleh Malaysian National Reinsurance Berhad,salah satu syarikat insurans semula terkemuka di Malaysia.

 

Come and Joint 12dailypro under me,i will give you 6% your referral upgrade money commission back

 
Make your own free website on Tripod.com